Yükleniyor... Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır !

EPS-İSG Eğitim Danışmanlık

EPS-İSG Eğitim Danışmanlık, Kdz.Ereğli’de 2005 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlığı ve Eğitim Planlama Sistemleri alanında hizmet sunmak amacı ile kurulmuştu. 2008 yılından İlk Yardım Eğitim Merkezimiz’ de Sağlık Bakanlığı izni ile faaliyetlerine başladı.
Kurulduğunda, faaliyet alanı İş Sağlığı ve Güvenliğini, Kurum Kültürü ve Davranış Geliştirmeye yönelik danışmanlık hizmetleri uygulanmasıyken, daha sonra uzmanlık alanını genişletmiş ve derinleştirmiş olarak; İş Başı Eğitimi ve Yönetimi, Yönetim ve Beceri Geliştirme, Üretim ve Kalite Sistemleri konularında Eğitim Danışmanlığının her alanında müşterilerinin çözüm ortağı haline gelebilme prensipleri ile hizmetine devam etmiştir.
İSG, ilkyardım ve Kalite Yönetim Sistemleri üzerinde bölgemizdeki misyonumuzu tamamladığımızı düşünerek 2019 Ocak ayı itibarı ile EPS-İSG Eğitim Danışmanlık faaliyetlerimizi sonlandırdık.
13 Yıllık faaliyetlerimizde bizimle yol arkadaşlığı yapan Merhum Naci Ünlüer, Merhum Nurettin Reis, Arif Akın Sönmezer, Barış Keleş, Ali Çekinel, Şerafettin Çetin, Neşe Civak Yılmaz, Bengü Yüce, Hüseyin Kaymaz ve diğer arkadaşlarımıza, işletmelerinde hizmet imkanı sağlayan yöneticilerimize teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. Tahsin Özyamak/Suat Çetin 01.01.2019

Kurumsal